Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Utvärdering vecka 14 och av tiden som gått hittills.

Herregud, nu har det gått 14 veckor!
14 veckor som bara sprungit förbi. Tre månader har passerat utan att jag hunnit märka något, hur gick det till?
Under dessa 14 veckor har jag gått ner ungefär 10 kilo.
Under dessa 14 veckor har jag haft minus på vågen alla gånger förutom två.
Under dessa 14 veckor har jag sammanlagt tränat knappt 89 timmar. Det är inte så tokigt, om jag får säga det själv.

Vecka 1 jämfört med vecka 14
Bild 73Bild 261

Bild 72Bild 265

Nog syns det skillnad allt?
Jag kan lova att jag drog in magen så gott jag kunde på bilderna från vecka 1. Det är helt otroligt vilken skillnad det är, just på magen, om jag får säga det själv.

Om det har varit jobbigt? Nej, inte alls faktiskt. Det enda som är jobbigt är min vilja att försöka vara “perfekt” och alltså inte tillåta utsvävningar. Jag måste motarbeta dne viljan, för den kommer göra dte hela ohållbart i längden. Jag måste kunna äta glass med chokladsås eller äta en bulle eller köpa lite godis, utan att det är någon big deal. Det är nog det som är jobbigast, att jobba mot balans. Men jag gör inga speciella uppoffringar. Jag tränar en hel del, ja, och jag är medveten om att jag kanske inte alltid kommer kunna träna såhär mycket, men det är också okej. Nu har jag tid och möjlighet – då gör jag det.

Hur har vecka 14 känts då?
Helt okej, varken jättebra, eller dålig.
Bara en vanlig vecka. Med mens.
Man skulle ju kunna säga att alla mensveckor som inte varit dåliga, är väldigt bra. Haha.

Det enda med maten jag måste jobba lite bättre på, är att minska portionerna. De är inte för stora nu, men de är en aning på gränsen. problemet är bara att när jag ökar träningen så ökar min hunger oerhört och jag är verkligen hungrig när det är dags att äta. Glupande hungrig. Men balans är nyckelordet. Jag får jobba på det.

Tränat har jag gjort i allafall, 8 h 20 minuter för att vara exakt, på sex dagar. Men jag räknar dagen idag som en vilodag, för BodyBalance är ju snarare avslappning och stretching, än träning. Jag försöker hålla mig till fem dagar med träning i veckan, så att kroppen får två ordentliga vilodagar. Det sista jag vill, är att träna för mycket, bli sliten och sjuk för att kroppen inte får återhämta sig och vara tvungen att vila någon vecka innan man kan komma igång igen.

Jag ser fram emot vecka 15, det kommer bli fint det här.

Måndag: Styrketräning PT-pass, 50 min, Rodd 1,16 km, 5 min, Spinning 50 min, Plankan 1 min, Armhävningar, 12 st

Tisdag: BootCamp 55 min, SatsDans 45 min, Plankan 2 min, Armhävningar 34 st.

Onsdag: SatsCore 30 min, Streetdance 55 min, Plankan 1 min

Torsdag: VILA

Fredag: Rodd 4,7 km, 20 min, Shape 55 min, Cykling 5,3 km, 13 min, Armhävningar 50 st, Plankan 3 min

Lördag: Löpning 7,5 km, 54 min, Armhävningar 20 st, Plankan 1 min.

Söndag: Bodybalance, 55 min

 • du är jätte duktigt!

  Viktory

  November 22, 2009

 • Tack!

  ÄtaTränaKämpa

  November 23, 2009

 • Jag tycker verkligen att det syns jättemycket på dig speciellt runt magen. Jag tycker du är jätteduktig, du är en STOR inspiration för mig.
  Jag försöker också vara ledig två dagar i veckan men det fungerar inte alltid, jag mår bra av att träna och blir oerhört glad och lycklig. Underbart.

  Thea

  November 23, 2009

 • Visst är tränng en fantastisk källa till energi, glädje och lycka?
  Jag mår också så himla bra när jag får träna och skulle gärna träna varje dag, men efetrsom jag kör en hel del högintensiv träning så måste jag hålla mig till två vilodagar, så att kroppen orkar med. Vad roligt att jag inspirerar! Det var nog dte sista jag trodde att jag kunde göra, för något år sedan, nrä jag knappt hade satt foten i ett gym :)

  ÄtaTränaKämpa

  November 23, 2009

 • Bra jobbat! Keep that up! Jag har haft en svin jobbigt cykelpass =)

  Adam

  November 25, 2009

 • HejJag gjorde en slevee gastrectomy (mags cksoperation) i augusti 20o8 & har g tt ner 53 kg. P fredag ska jag p konsultation f r ev bukplastikoperation p sofiahemmet. Jag surfar runt & l ser allt jag kommer ver g llande bukplastikoperationer, bloggar. HAr kikat p dina bilder & du har blivit s himla fin.Det r s varierande vad folk tycker sm rta resultat en del skulle aldrig g ra om det. Vad s ger du? Hur l nge var du sjukskriven? Mvh Camilla

  Biella

  November 19, 2012

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment