Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Tips för att gå ner i vikt, 1.

Tänkte samla lite olika tips för att gå ner i vikt här.
Både sådana jag själv har kommit fram till och sådana som jag läser i tidningar/andra bloggar eller liknande.
Många är nog ganska självklara, men kan ändå vara bra att ha nedskrivna svart på vitt.

  • Vatten är ett av mina bästa “tips”.  Jag tror inte läsk och saft är bra alls, oavsett om man nu satsar på viktnedgång eller ej, samma med sockerfria alternativ. Som jag skrev tidigare, tror jag inte det är bra för kroppen med för “konstiga” tillsatser i varken mat eller dryck. Jag dricker mycket vatten varje dag och har nästan alltid en vattenflaska med mig. Ibland när jag är sugen på något, kan det faktiskt avhjälpas med att dricka lite vatten. Dessutom känns det som om man “sköljer ur” kroppen när man dricker vatten. Sen är det inte bra för njurarna att dricka för mycket vatten, det blir en sliting på dem, så att hinka i sig 5 liter om dagen är kanske inte heller en bra idé. Men att försöka ha som regel att bara dricka vatten på vardagar är för mig ingen uppoffring utan en enkel “kalorisparare”

Detvar soms agt ett väldigt basic tips, men jag kommer komma med flera.
Ni får också jättegärna dela med er av era bästa tips så kan jag lägga upp dem också!

  • Mitt bästa tips har varit att byta ut allt “vitt” mot fullkornsalternativ. Äter endast fullkornspasta/ris/bröd etc etc. Jag har dessutom dragit ner på kolhydraterna, men absolut inte uteslutit dem :)

    Madde K

    September 11, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment