Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Promenad genom stan.

Jag är på väg till slussen för att träffa en vän för en långpromenad. Vi ska gå genom stan, längs med vattnet och så småningom ta oss ut till sundbyberg var vi ska äta lunch. Håll tummarna att min fotled håller! Om inte får jag problem.

 • Hej!

  Vill bara säga att jag tycker att du är jätteduktig! Jag skulle vilja tipsa dig om en behandling som heter TEI. Det är behandling med infraröd värme och muskelstimulation för hela kroppen, läs mer på hemsidan http://www.adamocheva.com/tei.html.
  Bra om du vill gå ned i vikt, bli av med celluliter, reducera midjemåttet m m. Det är också jättebra alternativ till träning om du skulle ha någon skada som gör att du inte kan träna under en period.

  Kontakta mig om du tycker att det verkar intressant så får du komma och prova.

  /Cecilia

  Cecilia

  September 25, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment