Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

och efter igår kommer idag..

Ja, det är ju en sån där oskriven regel att en god natts sömn gör allt så mycket bättre.
Även om jag fortfarande var lite trött när jag vaknade av de underbara hantverkarna som satte igång sju imorse med att borra och hacka i lägenheten under mig, så var jag inte helt utmattad.
Jag lät mig till och med somna om och sova fram till halv tio.
Dock vaknade jag med jämna mellanrum utav de där härligt hurtiga hantverkarna.

Nu har jag ätit en god frukost och smygvägt mig.
Jag måset SLUTA med det.
Ja, inet att äta frukost alltså, utan att väga mig annat än på måndagar.
Jag vill inte att vågen ska bli någon besatthet.
Så nu lovar jag er att jag inte ska väga mig mellan mina vägningar på måndagar, om det är inte är av något speciellt skäl.
Om jag skulle bryta löftet, så måste jag bekänna färg här på bloggen och lova att ni skäller på mig i sånt fall?!

Nå, mitt sinne känns i alla fall oerhört mycket lättare idag.
Framför mig ligger en bra dag.
Jag sa till stallet och fixa lite med hästen, sen ska jag in till stan och äta lunch med en mycket god vän, vars 30:års fest jag var på för några veckor sedan, men som jag inte träffat sen dess. Han är bra, han får mina tankar åt rätt håll.

Se ska jag dra med syrran på Streetdance på Sats Fridhemsplan (två saker att stryka på träningsutmaningen med andra ord! Yes.) och kanske äter vi middag hemma hos henne. Det blir full fart och det är nog precis vad jag behöver idag.

Dessutom är jag väldigt sugen på att komma ut i solen, då den har väckt mig varje morgon med en oerhörd kraft. Är det verkligen september? Jag sätter på mig Ipoden när jag åker till stallet och lyssnar för närvarande på Jan Guillous “Tjuvarnas Marknad”. Den är jättebra!

  • Skönt att du känner dig bättre!

    Beckis

    September 16, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment