Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Nu: belöningsmassage (och stressfraktur?)

Det första i min rubrik är vad sm komemr ske om tio minuter, då ska jag få belöningen för delmål två, en aromamassage av den i särklass bästa massör jag någonsin gått till. Hon är fantastisk, så det ser jag verkligen fram emot.

Det andra i min rubrik gör mig kallsvettig av rädsla. En sjuksköterskeutbildad vän andades om stressfraktur när jag berättade för henne om min fot.
Men nej!?! Så illa kan dte väl ändå inte vara? Det är väl bara en överansträngning? Snälla gode Gud, låt dtevara något som kommer gå över snabbt. Strassfraktur låter som o dte skulel behöva lååång läketid = ingen belastning på foten på ett bra tag.
Är det värt att gå och röntga en sån sak?

 • Hoppas att det inte är stressfraktur, men det kanske är värt att kolla upp för att vara på den säkra sidan?

  Beckis

  September 26, 2009

 • jag ska kolla upp det, vill inte bli sämre. usch vad tråkigt om det ska dra ut på tiden.

  ÄtaTränaKämpa

  September 27, 2009

 • Var massagen bra? Själv har jag inte hunnit bli frisk än, men det är i alla fall på väg åt rätt håll.

  Sofia

  September 27, 2009

 • Massagen var ljuvlig!
  Vad tråkigt att du inte är frisk än :(

  ÄtaTränaKämpa

  September 27, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment