Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Dagens tacksamhet:

  • Jag är tacksam över hur träningen känns som en självklarhet i mitt liv, något som jag saknar när jag är utan, inget tvång, inget måste utan en glädje.
  • Jag är tacksam över att jag ser och känner förändringar i min kropp. Byxor som varit tajta blir plötsligt för stora och så vidare.
  • Jag är tacksam över att foten har känts bättre under dagen idag.
  • Jag är tacksam över att vågen visade minus idag igen.
  • Jag är tacksam över att livet känns härligt och lätt att leva just nu, trots allt som inte är enbart positivt som händer i mitt liv.

Nu är det dags att sova, sömn är så oerhört viktigt för kroppen, förr kunde jag vara vaken halva nätterna och sova så länge det bara var möjligt. Det är inte sunt för kroppen och sömnbrist eller dåliga sömnvanor ger en ökad risk för övervikt, det tåls att funderas på, genom att gå och lägga sig lite tidigare kan man hålla sig friskare och smalare!

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment