Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Dagens tacksamhet:

IMG_0043

IMG_0046Hittade de här två bilderna från promenaden i fredags, gud vad höst är vackert! Klar hög luft, ljust solsken, friska vindar och vackra färger. Nu är jag tillbaka i Stockholm igen efter en superhärlig helg på landet. idag tvättade vi min bil både invändigt och utanpå. Den är så fin nu.

Vilken helg alltså, det har varit som en vitamininjektion för själen. Kärlek, vänskap, närhet, landet och dagar fyllda med småsaker att pyssla med. Jag älskar sånt. varje gng man ska åka därifrån känns det vemodigt. Å andra sidan är det alltid lika skönt att komma tillbaka till Stockholm. Mitt älskade Stockholm.

  • Idag är jag så tacksam över att hösten är här, som jag skrev här över, det är så vackertmed höst. Den här hösten har ju dessutom varit väldigt vacker.
  • Jag är tacksam över att jag känner mig så lugn när det kommer til maten, ingen ångest, ingen hest, ingen oro. Bara lugn.
  • Jag är tacksam för att min förkylning gått så snabbt över. Kroppen känns frisk och så for tmin fot är bra så ska det bli skönt att få vara en hel människa igen.
  • Jag är tacksam över att livet känns så härligt.
  • Jag är tacksam över att min häst börjar se så fin ut och verkar glad.

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment