Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Att simma eller inte simma, det är frågan.

Simmandet idag gick över förväntan. Jag bestämde mig för att simma 2 km och då är det bara att bita i och jobba på att beta av en efter en av de 80 längderna.
När man räknar längder och inte bara simmar efetr tid, så blir dock simningen en aning mer fokuserad och det är skönt att slippa titta på kockan stup i kvarten. Efetr en kilometer kommer det en kaxig ung kille ne ri bassängen och han tar sig direkt an uppgiften att simma om mig. jag hatar att bli jagad, för jag skulel aldirg bara låta någon smma om mig hursomhelst, utan då får de jobba för det, så jag la in högsta växeln redan efetr halva distansen och jag märkte hur frustrerad killen blev som inte tog in på mig dte minsta och dessutom inte hade någon chans att komma om, han låg några meter bakom mig och plaskade för glatta livet. Efetr 200 meter tog han en vilopaus. Sen försökte han igen. Jag blev jagad till och från nästan hela sista kilometern och var rätt så upprörd över det hela. Haha.

Jag hade ju själv kunnat släppa förbi honom, men mitt pannben ville inte det. Så då var dte bara att slita sig igenom 40 längder till och efetr 55 min så var 2 kilometer avverkade. Jag är ingen simmare, jag är inte snabb. Men jag behöver i alla fall inte stanna och vila på vägen. :)

Tid: 55 min simning.
Sträcka: 2 km
Snittpuls 146 (en gammal pulsklocka som faktiskt funkar under vatten, hallelujah.)
Kaloriförbrukning: 527

Sen gick jag en morgonpromenad med hunden imrse också på en halvtimme, försiktigt med foten.
Det gick bra och tog 30 min.

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment