Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Dagens träning:

20090829433Jag tog en promenad med hästen när jag var i stallet idag igen. Idag hittade jag faktiskt en ridväg som ledde hem och jag behövde inte vända alternativt tappa bort mig. Hastigheten blev dock inte sådär jättehög för min häst tyckte att en massa saker var jätteläskigt. Exempelvis gick vi förbi brukshundklubben och det var tydligen superläskigt. Solen lyste och det var ett underbart väder. Jag gick förbi några som satt och grillade korv och det kändes som om sommaren fortfarande är med oss. Härligt!

Tid: 60 min
Sträcka 5 km
Tempo: 12:00 min/km
Hastighet: 5 km/h
Maxpuls: 164
Snittpuls: 117
Kaloriförbrukning: 385

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment